Mezinárodní Studentský Ples
Úvod

Mezinárodní Svaz Mládeže ve spolupráci s světoznámými vysokými školami Španělska, Švýcarska, Kanady, Anglie a Spojených států společně s nejlepšími státními univerzitami České republiky, Vás zve na největší Mezinárodní Studentský Ples konaném v nádherném novorenesančním paláci Žofín, nacházející se na známém Slovanském ostrově přímo v centru Prahy.

Největší pořádaný Mezinárodní Studentský Ples v Praze, který se pořádá pro mladé perspektivní lidi z celého světa, pro studenty středních a vysokých škol, absolventy či zájemce o studium na vysokých školách v tuzemsku či zahraničí. Na plese proběhne setkání mezi studenty a absolventy ze všech koutků světa, s představiteli světových univerzit. Ve dvou sálech paláce je pro Vás připraven bohatý program, jako například Orchestr, Český zpěvák David Kraus, skvělá saxofonistka Andrea Fraš, Beatles Revival Band, Real Influence, a mnoho dalších.

Studenti a zájemci se mohou před zahájením plesu zúčastnit „Mezinárodního Vzdělávacího Veletrhu, kde zjistíte o nových unikátních „double degree“ v České Republice, a levnějším vzdělávaní v zahraničí. Zde se můžete seznámit s představiteli těchto univerzit, zeptat se na dotazy, které Vás budou zajímat, a hlavně zjistit informace o těchto programech.